De geboorte van een roos

van Steven Dijkshoorn

De geboorte van een roos van Steven Dijkshoorn

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 784324
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
89 gratis verzending!

Omschrijving

De geboorte van een roos. Deze rozen (moeder en baby roos) zijn geboren in 207 en daarom zijn ze opgedroogd en en kijkt moeder roos naar beneden. En lijkt het net of ze naar beneden kijkt en trots is op iets.

De rode roos heb ik daarna in de handen van moeder roos gelegd. Hierdoor lijkt het een prachtig verhaal van de geboorte van een roos.

Maar is het uiteindelijk een prachtoge foto van twee rozen geworden die een aanvulling zijn als wanddecoratie op iedere muur. Zeer elegant en stijlvol,

Dit werk wordt aangeboden door Steven Dijkshoorn

Steven Dijkshoorn profielfotoMijn naam is Steven Dijkshoorn en maak al jaren met veel plezier foto's. Mijn focus heeft altijd gelegen bij urbex fotografie. Dit is het vastleggen van verlaten gebouwen waar je oorspronkelijk niet in mag dus het is altijd een avontuur. Meer daarvan is te zien en te lezen op https://www.stevendijkshoorn.nl en natuurlijk kan je me daar ook bereiken.

Maar de tijd staat niet stil en mijn ontwikkelking ook niet. Er zijn veel foto's te vinden van: Stillevens, Rotterdam, Schotland, Architectuur, Dieren en nog veel meer.

Veel succes in je zoektocht naar een mooie foto of behang bij jou aan de muur.

Steven Dijkshoorn

Alle werken