De haas recht in de lens

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 445961
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
88 gratis verzending!

Omschrijving

Haasachtigen (Lagomorpha) zijn een orde van de zoogdieren. De orde omvat twee families, de hazen en konijnen (Leporidae), omvattende bekende dieren als de haas en het konijn en de katoenstaarten uit Amerika, en de fluithazen of pika's (Ochotonidae). Lange tijd werd gedacht dat ze nauw verwant waren aan de knaagdieren maar er zijn nu aanwijzingen dat de knaagdieren een zogenaamde outgroup vormen binnen de zoogdieren.[1][2] De eerste haasachtigen leefden zestig miljoen jaar geleden in het late Paleoceen van China en Mongolië.

Het zijn kleine tot middelgrote op de grond levende herbivoren. Haasachtigen doen ook aan coprofagie, het eten van de eigen uitwerpselen. Haasachtigen produceren een speciaal soort ontlasting, de keutels, die ze opnieuw kunnen eten waardoor voedsel tweemaal door het spijsverteringsstelsel gaat.

Over All Individuals Animals

All Individuals Animals profielfotoIk heb een grote hobby die ik deel met mijn vriend Dennis....Fotografie! (Lansbergenphotography)

Elk vrije uurtje dat wij hebben besteden we aan deze geweldige hobby. Heerlijk buiten en genieten van de mooie dieren. De uitdaging voor mij is om elk dier als individu te zien, op een manier zoals ze ook echt zijn. Niet geposeerd, gewoon zo uit het leven gegrepen

Omdat mijn voorkeur sterk uit gaat naar dieren in hun puurste vorm, mijn werknaam ' All Individuals Animals'

Geniet met mij mee via de foto's!

Alle werken