De haven en sluis van Hindeloopen in de avond

van Fotografiecor .nl

De haven en sluis van Hindeloopen in de avond van Fotografiecor .nl

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 573465

10% woonseizoen korting!
Nog 8 dagen en 4 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113 102 gratis verzending!

Omschrijving

De entree van Hindeloopen in de provincie Friesland, Nederland. Een pittoreske stadje, een van de elfsteden en een belangrijke haven uit de VOC tijd van Nederland. In de zomer is het een van de favoriete toeristische plaatsen in Holland. In de winter periode is de stilte voelbaar tijden de avond en vormt de stad sfeervolle aanblik tijdens het vallen van de avond met zijn karakteristieke panden.

Dit werk wordt aangeboden door Fotografiecor .nl

Fotografiecor .nl profielfotoDe drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken