De haven van Garda aan het Gardameer | Aquarel schilderij

- Werkcode: 940 508

WatercolorWall over De haven van Garda aan het Gardameer | Aquarel schilderij

Kleurrijke aquarel schilderij van het mooie haventje in de gemeente Garda aan het Gardameer in Italie.
In 2010 bezocht ik dit plaatsje en maakte toen een fotobeeld van dit stadsgezicht om het een keer na te schilderen. Nu inmiddels 12 jaar later heb ik het schilderij gemaakt :)
Het schilderij is geschilderd in aquarel op een 300 grams aquarelpapier met een lichte structuur.

Garda ligt aan het Gardameer en in de Italiaanse provincie Verona en regio Veneto. De stad ligt aan de oostelijke oever van het Gardameer en is de naamgever van dit meer dat voorheen Benaco genoemd werd.

Het Gardameer is het grootste meer van Italië. Het landschap heeft een schilderachtig karakter door het diepblauwe water, de oleanders, de citroenbomen en de cipressen. Het Gardameer ligt in de regio's Lombardije, Trentino-Zuid-Tirol en Veneto.
WatercolorWall profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door WatercolorWall

WatercolorWall is een schildersatelier en grafische studio van Ricardo Bouman, een aquarellist uit Zoetermeer.
In zijn atelier schildert hij vooral met aquarel, ecoline en inktsoorten.
Zijn collectie bevat werken in artistieke en moderne stijlen, geschilderd met interessante technieken. Zijn werk varieert van kleurrijk tot mystiek, van realisme tot expressionisme en van abstract tot minimalistisch. Zijn onderwerpen hebben veelal een connectie met de natuur, een emotie of een bezochte locatie op de wereld.
Zijn favoriete onderwerpen om te schilderen zijn berg- en heuvellandschappen, (middeleeuwse) stadsgezichten en expressionistische composities.
Speciaal voor Werk aan de Muur heeft Ricardo zijn schilderijen gedigitaliseerd in hoge resolutie waardoor ze verkrijgbaar zijn als hoogwaardige Artprint op de beschikbare materiaalsoort en in gebruikelijke en wandvullende formaten.

Alle werken van WatercolorWall


Waarom je kiest voor De haven van Garda aan het Gardameer | Aquarel schilderij op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De haven van Garda aan het Gardameer | Aquarel schilderij

Koop dit schilderij De haven van Garda aan het Gardameer | Aquarel schilderij van WatercolorWall als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 940 508
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
184,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden