Een Werk aan de Muur shop

De iconische Nyhavn Kopenhagen in Denemarken

- Werkcode: 1 023 151

Evert Jan Luchies over De iconische Nyhavn Kopenhagen in Denemarken

Gezellige drukte bij de terassen van de restaurants gelegen aan de Nyhavn in de Deense hoofdstad Kopenhagen op een warme Zomeravond na zonsondergang. De Nyhavn in het centrum van deze stad is een iconische trekpleister en staat bekend om zijn kleurrijke havenhuizen. Deze foto is gemaakt met een Fujifilm X-T3 gemonteerd op een statief in de Zomer van 2022
Evert Jan Luchies profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Evert Jan Luchies

1968. Woont aan de rand van de mooiste stad van Nederland. Werkt aan de grenzen van het weten. Fotografeert regelmatig sinds 2000, het liefst met een statief en zeeën van tijd. Maakt 1000 foto's om 950 foto's te verwijderen. Kampeert, onder het motto van "een vakantie zonder zee en strand, is geen vakantie". Rijdt Saab, drinkt zwarte Koffie. Voormalig Canon adept. Fotografeert nu met Fujifilm X series.

Alle werken van Evert Jan Luchies


Waarom je kiest voor De iconische Nyhavn Kopenhagen in Denemarken als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

De iconische Nyhavn Kopenhagen in Denemarken

Koop de foto De iconische Nyhavn Kopenhagen in Denemarken van Evert Jan Luchies op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 023 151
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.