De kerkentweeling op het Vrijthof van Maastricht in de stijl van Van Gogh: Sint Servaasbasiliek en S

van Slimme Kunst.nl

De kerkentweeling op het Vrijthof van Maastricht in de stijl van Van Gogh: Sint Servaasbasiliek en S van Slimme Kunst.nl

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 636868
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
85 gratis verzending!

Omschrijving

Creatief met kunstmatige intelligentie van www.slimmekunst.nl

Met kunstmatige intelligentie hebben wij een abstracte weergave van de 'kerkentweeling' van Maastricht gecreëerd. Wellicht herkent u de gestreepte stijl van Vincent van Gogh. Ons algoritme heeft deze kunststijl geleerd en toegepast op het stadsgezicht van Maastricht. Het resultaat van een mooie samenwerking van de creativiteit van de mens en de ongekende mogelijkheden van technologie! Breng de warme sfeer van Maastricht bij jou in huis met deze eye-catcher aan de muur!

De toppen van de kerken stijgen boven het sfeervolle centrum uit. Door de mensen die abstract te zien zijn, ervaar je de romatniek van de stad Maastricht. Geniet van een uniek uitzicht op de Sint-Janskerk en de Sint Servaas Basiliek van Maastricht in de frisse en moderne stijl van Slimme Kunst.

Wilt u een stijlvol schilderij kopen? Ga voor dit werk van Maastricht door Slimme Kunst!

Dit werk wordt aangeboden door Slimme Kunst.nl

Slimme Kunst.nl profielfotoWij maken kunst met kunstmatige intelligentie. Onze technische kennis stelt ons in staat unieke creaties te maken in verschillende aansprekende schilderstijlen. Ontdek onze prachtige stillevens van bekende Nederlandse stadsgezichten.

Enkele voorbeelden van onze creaties zijn de Rotterdamse Erasmusbrug in de stijl van Picasso, de Groningse Hoge der Aa in de stijl van Van Gogh, of de grachtenpanden alsof Piet Mondriaan aan het werk is geweest!

Andere wensen? Maatwerk van uw eigen foto doen wij graag voor u. Op onze webshop https://www.slimmekunst.nl is meer informatie te vinden over kunst met kunstmatige intelligentie.

Alle werken