De koffiedrinkers (portret vrouw man line art lijntekening cappuccino espresso bar restaurant lungo)

Werkcode: 499 044 Kopieer de werkcode

Natalie Bruns profielfoto De Nederlanders lusten wel een lekkere kop koffie en zijn daarmee één van de grootste koffieleuten. Per persoon wordt er wel 150 liter koffie per jaar gedronken. We worden er wakker mee, het helpt ons de dag door en na het avondeten ervaren we het ook als een echte traktatie.

Dit cafeïne houdende drankje zorgt er onder andere voor dat we alerter zijn. Ons korte termijn geheugen werkt er beter door met als resultaat dat we dingen beter kunnen onthouden, maar het heeft vooral ook een oppeppend effect.

Deze illustratie, die gemaakt is met een verfstift, is dan ook speciaal gemaakt voor al die liefhebbers van een heerlijk kop cappuccino, espresso, latte macchiato, caffe lungo, ristretto, en caffe corretto. Deze tekening(en) zouden prachtig staan in bijvoorbeeld de keuken. Maar ook de koffiewinkels, cafe’s, cafetaria, eet- en drinkgelegenheden en andere winkels en ondernemers die heerlijke koffie schenken of er mee werken en een kunstwerk zoeken om de ruimte een unieke uitstraling te geven, zijn hier aan het juiste adres.

Ik zeg tekeningen, want er zijn meerdere lijntekeningen in mijn portfolio te vinden in deze stijl die met koffie te maken hebben. Zo is er voor elke kleine, maar ook grote muur iets te vinden in de maat en materiaal die het beste bij u past. Drukke maar ook rustige ontwerpen die perfect met elkaar gecombineerd kunnen worden. Heeft u een specifieke wens? Laat het ons weten.

Dit werk wordt aangeboden door Natalie Bruns

Welkom in deze persoonlijke shop die onderdeel uitmaakt van mijn onderneming Shot it fotografie en schilderijen. In het dagelijks leven houd ik onder andere van reizen, met mensen werken, de natuur ingaan en iets nieuws uit proberen. Dat ik veel verschillende dingen leuk vind, komt ook terug in mijn schilderijen. Ze zijn veelal kleurrijk en de onderwerpen en stijlen zijn divers. Mijn foto's (die u hier kunt bekijken: https://shotitfotografie.werkaandemuur.nl/ ) zijn puur van kleur en hebben veelal weidse uitzichten. Kijkt u rustig even rond zou ik zeggen.

Meer weten over Natalie Bruns?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Sandra
Nederland
3 / 5

Ben heel tevreden met mijn foto.Is een echte blikvanger.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2013
Fred
Nederland
5 / 5

Bedrijf heeft een grote collectie en alle mogelijke maten. Met de app krijg je een goed beeld vooraf hoe het geselecteerde werk op je muur uitkomt. Zeer klantvriendelijk, dit kunnen ervaren in het vervroegen van de leverdatum en assistentie na levering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
Marianne
Nederland
5 / 5

Fantastisch
Ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen! Uitstekende snelle levering en een zeer betrouwbare en vriendelijke klantenservice. Ik ben zeer tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Karin
Nederland
5 / 5

Perfect
Nadat ik mijn bestelling geplaatst had werd er spontaan contact met me opgenomen met de vraag of dit echt de bedoeling was, of ik het goed gezien had, dankzij de goede tips is het precies zo geworden als ik wilde, zo fijn dat er meegedacht werd.!!! Dik tevreden.!!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Cees
Nederland
5 / 5

Correct behandeld. Snelle afhandeling van mijn bestelling.
Heb helaas nog geen foto gemaakt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
I.
Nederland
5 / 5

Er wordt snel gereageerd op vragen en men komt zelf ook met ideeën en tips. Het eindresultaat van het akoestische doek is heel mooi geworden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2018
Harm
Nederland
5 / 5

Goede en snelle klantenservice.
Wij hebben een mooi groot canvasdoek besteld. Snelle levering en duidelijke updates tijdens dit proces. Helaas kwam het doek beschadigd aan. Dankzij vlotte reacties van Rosanne naar volle tevredenheid opgelost. Zo kan het blijkbaar ook!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
Vincent
Nederland
5 / 5

Supersnel meedenkend met een prachtig eindresultaat
Zeer klantgericht

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Raoul Vandesompel
Nederland
5 / 5

10 op 10
De werken die ik al gekocht heb zijn bangelijk mooi maar te bediening was heel goed

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2020
Theo
Nederland
4.5 / 5

goed geregeld van afhandeling tot verpakking en kwaliteit van het werk
goede opvolging bij vragen en het geleverde voldoet boven verwachting

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
Sabine
Nederland
5 / 5

super service, prachtige werken
Bedankt, mijn vakantiehuis straalt gewoon, dankzij de mooie reproducties.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Sivoservice Supplies & Advice
Nederland
5 / 5

Niets dan LOF. Inderdaad met hoofdletters. Prima service, vragen niet waarom, maar handelen zoals je het wenst. Niets is ze teveel en afspraak is afspraak van mij een dikke 10

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de illustratie De koffiedrinkers (portret vrouw man line art lijntekening cappuccino espresso bar restaurant lungo) van Natalie Bruns op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
122,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden