Een Werk aan de Muur shop

De kunst van de natuur

- Werkcode: 764176

Jeroen Kleiberg over De kunst van de natuur

Het Haaksbergerveen, ruim 600 hectare groot, is een van de mooiste hoogveengebieden van Nederland. Hoogveen is een zeldzame grondsoort, die slechts op enkele plaatsen in ons land voorkomt. Dit aantrekkelijke gebied ligt aan de zuidkant van Haaksbergen tegen de Duitse grens.

Moerassige hoogvenen en weidse heidevelden, afgewisseld met bosjes en graslanden. In de verte graast een kudde schapen. Kikkers kwaken in een verborgen poel. De rietgors zingt in een rietkraag. Een ontwakende adder warmt zich op in de ochtendzon. Zonnedauw, sphagnum mos en wollegras groeit overal. Libellen en muggen trekken boomvalken aan.
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Ik ben reisfotograaf uit Rotterdam met een passie voor het buitenleven en minder bezochte plaatsen. Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Ik ben de oprichter van https://www.bestemmingonbekend.nl waar ik mijn reisverhalen deel. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.nl

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor De kunst van de natuur op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De kunst van de natuur

Koop de foto De kunst van de natuur van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 764176
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.