De kunst van de natuur

- Werkcode: 764 176

Jeroen Kleiberg over De kunst van de natuur

Het Haaksbergerveen, ruim 600 hectare groot, is een van de mooiste hoogveengebieden van Nederland. Hoogveen is een zeldzame grondsoort, die slechts op enkele plaatsen in ons land voorkomt. Dit aantrekkelijke gebied ligt aan de zuidkant van Haaksbergen tegen de Duitse grens.

Moerassige hoogvenen en weidse heidevelden, afgewisseld met bosjes en graslanden. In de verte graast een kudde schapen. Kikkers kwaken in een verborgen poel. De rietgors zingt in een rietkraag. Een ontwakende adder warmt zich op in de ochtendzon. Zonnedauw, sphagnum mos en wollegras groeit overal. Libellen en muggen trekken boomvalken aan.
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Laat je meenemen op een reis langs de mooiste plekken van de wereld. Mijn passie voor het buitenleven en minder bekende bestemmingen inspireert mij om de wereld te verkennen en vast te leggen in prachtige beelden. Van ongerepte natuur tot drukke stadsgezichten, elke locatie heeft zijn eigen unieke schoonheid.

Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Op https://www.bestemmingonbekend.nl publiceer ik mijn reisverhalenl. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.com

Laat u inspireren door de unieke beelden die ik tijdens mijn reizen heb vastgelegd en haal een stukje van de wereld in huis door een foto te kopen die ik hier aanbied.

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor De kunst van de natuur op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De kunst van de natuur

Koop de foto De kunst van de natuur van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 764 176
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden