Een Werk aan de Muur shop

De laatste kleuren van de dag

- Werkcode: 820 969

Max ter Burg Fotografie over De laatste kleuren van de dag

Dit zijn de laatste kleuren van de dag gezien vanaf het uitkijkpunt bovenop de Grebbeberg in Rhenen. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over het natuurgebied ''de blauwe kamer''.
Max ter Burg Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Max ter Burg Fotografie

Ik ben Max ter Burg en kom uit het Utrechtse stadje Rhenen. In mijn vrije tijd fotografeer ik landschappen en stadsgezichten. Ik ben voor en na werktijd en in het weekend daarom vaak in Rhenen en omgeving met mijn camera te vinden!

De lente is mijn favoriete jaargetijde. De zon breekt dan langzaam door, de lichtval is prachtig en de natuur komt tot bloei met al haar kleurenpracht. Ik fotografeer het liefst in het vroege ochtend licht of in de avond. Ik houd van foto’s maken op bekende locaties, maar dan met een verrassende invalshoek.

Ik vind het belangrijk dat een foto een duidelijk onderwerp heeft en een bepaalde sfeer uitstraat. Een echte ‘Max ter Burg’ heeft een licht, kleurrijk, fris en vrolijk karakter met de nadruk in het midden van de foto, doorgaans genomen tijdens zonsopkomst of zonsondergang.

Alle werken van Max ter Burg Fotografie


Meer weten over Max ter Burg Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor De laatste kleuren van de dag op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De laatste kleuren van de dag

Koop de foto De laatste kleuren van de dag van Max ter Burg Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 820 969
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.