Een Werk aan de Muur shop

De maan

- Werkcode: 912 231

Linda Richter over De maan

De maan. Er valt zoveel over te vertellen! We kunnen haar bijna altijd zien. Tenzij het bewolkt is of er een nieuwe maan plaatsvindt. Ik vind het altijd prachtig en kan er voor een lange tijd naar kijken er ervan genieten. Er zijn veel wetenschappelijke feiten over de Maan, maar over de spiritualiteit van de Maan wordt ook vaker gesproken. Wat zou daarvan waar zijn?
Linda Richter profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Linda Richter

Mijn naam is Linda en ik zou mezelf graag fotograaf willen noemen. Ik heb een diepgewortelde nieuwsgierigheid naar de natuurlijke wereld waarin we leven en waar we deel van uitmaken. De meeste van mijn foto’s zijn van de natuur, maar ik hou er ook van om mezelf uit te dagen en zo nu en dan iets anders te fotograferen.

Mijn nieuwsgierigheid naar de natuurlijke wereld gaat vaak hand in hand met reizen en de outdoor wereld. Het is allesomvattend en altijd groeiend. Daarom geeft het buiten zijn me een goed gevoel: er zijn minder grenzen en de mogelijkheden lijken eindeloos. Zolang je de natuur om je heen respecteert, en de kracht die zij bezit, nemen spontaniteit en instinct het heft in handen!

Alle werken van Linda Richter


Waarom je kiest voor De maan als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

De maan

Koop de foto De maan van Linda Richter op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 912 231
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.