De meerkoet van de Maashaven

- Werkcode: 975 394

Frans Blok over De meerkoet van de Maashaven

Watervogels zijn niet altijd welkome gasten als je spiegelingen in licht golvend wateroppervlak probeert te fotograferen. Met al hun gezwem en gefladder hebben ze de neiging om de mooiste reflecties voor minuten in de war te gooien.

Maar toch, bij de juiste timing en compositie kunnen ze ook wel weer wat toevoegen, die gevederde stoorzenders. We zien hier een meerkoet in de Maashaven in Rotterdam, op zo'n zeldzame voorjaarsdag dat er bijna geen wind stond.

De voornamelijk rode, oranje en witte vormen komen voor rekening van de nieuwbouw op de Pols van Katendrecht. Links van het midden zien we, lichter getint, een stukje van het verder weg gelegen gebouw De Rotterdam. Het blauw van de lucht en het geel van steigerconstructies in de haven maken er een kleurrijk schilderij van.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor De meerkoet van de Maashaven als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

De meerkoet van de Maashaven

Koop de foto De meerkoet van de Maashaven van Frans Blok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 975 394
Kies het materiaal Meer info
Fotoprint
Kies opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden