Een Werk aan de Muur shop

De mooiste bergen van Zuid-Holland

- Werkcode: 1 022 278

Frans Blok over De mooiste bergen van Zuid-Holland

Dit beeld is een bijproduct van een blogpost, eveneens getiteld "De mooiste bergen van Zuid-Holland". Die kreeg zelfs enige aandacht van lokale media, zoals de Rotterdamse Havenloods.

Hoewel je bij het vlakke polderland nou niet meteen denkt aan bergbeklimmen blijken er in Zuid-Holland toch nog verassend veel bergen te zijn. en heuvels, en duinen, en andere verhogingen in het landschap. Sommige daarvan zijn natuurlijk, zoals de duinenrij langs de kust, veel andere bergen zijn door mensenhanden aangelegd. Sommige bergen zijn pas twintig jaar oud, zoals de oude Maasheuvel bij Barendrecht; de Burcht van Leiden daarentegen is er al een millennium.

Dit kaartje, vormgegeven als een koperen plaat op een bruinen kartonnen ondergrond, toont ze allemaal: De Donk, de Chill Hill, de Kop van het Grote Vlak, Moeder Aarde en vele anderen. Trek de wandelschoenen aan een beklim ze allemaal!
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor De mooiste bergen van Zuid-Holland als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

De mooiste bergen van Zuid-Holland

Koop dit digital art werk De mooiste bergen van Zuid-Holland van Frans Blok als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 022 278
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
100,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.