De mooiste grachtenpanden van de Brouwersgracht in Amsterdam.

Werkcode: 287 619 Kopieer de werkcode

Peter Bartelings profielfoto Deze trapgevelpanden staan op de hoek van de Prinsengracht en Brouwersgracht. Het werk straalt de typische Amsterdamse bedrijvigheid uit, met mensen die fietsen, lopen en gezellig op het terrasje zitten. In 2007 is de Brouwersgracht door de Amsterdammers uitgeroepen tot mooiste gracht van de stad! De gracht is onderdeel van de beroemde grachtengordel van Amsterdam die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Over beeldmaker Peter Bartelings: Als geboren en getogen Amsterdammer voel ik me -ook als fotograaf en beeldmaker- nauw verbonden met de stad Amsterdam. Naast de Amsterdamse collectie is er ook werk van andere steden in Nederland, zoals Haarlem, Groningen, Zwolle, Leiden, Delft etc. Daarnaast ook veel werk gemaakt in Frankrijk en Duitsland. Bovendien heb ik in de loop der jaren een interessante collectie digital art opgebouwd, o.a. van bewerkingen van oude meesters die in een nieuw jasje zijn gestoken en uitstekend passen in een modern interieur.

Mijn werk is internationaal bekend en hangt naast Nederland, ook in België en Duitsland bij klanten aan de muur.

Ik stel hoge eisen aan mijn producten. Daarom zijn naar ik meen de werken een verrijking aan uw wand, thuis of op kantoor. U kunt altijd contact met mij opnemen bij vragen over een specifiek werk.

Kopers van mijn werk doen mij een enorm plezier als ze een foto van waar het gekochte werk hangt sturen naar: p.bartelings@gmail.com

Dit werk wordt aangeboden door Peter Bartelings

Over de beeldmaker: als geboren en getogen Amsterdammer voelt Peter Bartelings zich nauw verbonden met de stad Amsterdam. In de loop der jaren heeft hij iconische werken gemaakt die veel worden verkocht. In tal van Europese landen prijkt zijn werk aan muren van huizen en kantoren.

Meer weten over Peter Bartelings?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Jacqueline Buurman
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Log in, take an extensive look, save everything that qualifies, and use the app to take photos of your own wall and chosen painting. Nice and friendly texts, help if you need it. My painting was delivered well packaged. Nice that I could specify my own size. Huge selection!! (Original) Inloggen, uitgebreid kijken, alles opslaan wat in aanmerking komt, en de app om foto's te maken van je eigen muur en gekozen schilderij. Leuk en vriendelijke teksten, hulp als je dan wenst. Mijn schilderij werd goed ingepakt bezorgd. Leuk dat ik mijn eigen maat kon opgeven. Enorm veel keus!!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
    Marjolein
    Nederland
    5 / 5

    Goede uitleg, goed geholpen en volop keus. Erg blij met ons werk. Zijn de volgende alweer aan het uitzoeken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
    Menno
    Nederland
    5 / 5

    Zeer veel keus en het online advies van de medewerkers is helemaal top! Ben erg goed geholpen bij het zoeken naar een geschikt werk.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2018
    Angelique
    Nederland
    5 / 5

    Goede service en kwaliteit. Ze denken mee. Ik kreeg foto's toegestuurd hoe het zou staan op onze muur. Wij zijn voor de grote variant gegaan en het staat super. Ook de bezorging ging volgens afspraak. Echt aan te raden!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
    Bimvos
    Nederland
    4 / 5

    Adembenemend
    Voor de 2e keer een aankoop gedaan en de kwaliteit is prima, keurig verpakt en een prettig contact met de betreffende medewerker/ster. Jammer dat ze nooit aanbiedingen hebben of sale bijvoorbeeld. Ik mis het dat je geen account kan aanmaken want nu bouw je ook geen bestel historie op en moet je telkens maten e.d. van de gekochte kunstwerken op gaan zoeken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021
    Cora Verwoerd -Meijer
    Nederland
    5 / 5

    heel veel keus, voor ieder wat wils, mooie kwaliteit, perfect verpakt. Kortom heel blij met mijn keuze en ga zeker in de nabije toekomst weer op zoek naar iets moois voor aan de muur

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in april 2023
    Joël
    Nederland
    4 / 5

    Prachtig schilderij
    We zijn erg blij met het schilderij en de service is prima.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    Corma
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig materiaal, goed afgebeeld in de webshop en zorgvuldige aflevering.
    Inmiddels het derde werk aangeschaft en zoals eerdere werken fantastisch. Vorige keren telefonisch contact gehad en zeer goed advies gehad kortom een heel goed gevoel heb ik bij We er k aan de muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
    Rachel
    Nederland
    5 / 5

    Goede kwaliteit, snelle levering
    Heel goed, een aanrader

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    Wilma
    Nederland
    4.5 / 5

    Fantastisch!!
    Zeer goed geadviseerd door Eileen Postema van Werk aan de Muur en ben zeer tevreden over het prachtige kunstwerk!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2023
    E
    Nederland
    5 / 5

    Supersnel!
    Meteen dezelfde dag werd mijn bestelling geprint, supersnel! Het behang zag er geweldig uit, zelfs van dichtbij haarscherp. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik denk al na over welke muur ik ook nog wil behangen met een werk aan de muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Henor
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig!
    Een grote canvas foto besteld. Van 8n het begin duidelijke communicatie via mail en je wordt goed op de hoogte gehouden. De pribt zelf via koerier ontvangen. Geweldig verpakt en daarmee geen beschadigingen. De print zelf ziet er geweldig uit. Wat een topkwaliteit. Dit is echt zijn geld waard. Er zit zelfs een echtheidscertificaat bij van de drukker. Topzaak dit!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit stilleven De mooiste grachtenpanden van de Brouwersgracht in Amsterdam. van Peter Bartelings op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
487,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden