Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 7 dagen en 22 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

De nieuwe iconen van Eindhoven

- Werkcode: 112 619

Sean Vos over De nieuwe iconen van Eindhoven

De nieuwe inrichting van het 18 Septemberplein geeft Eindhoven een moderne allure. De iconische Lichttoren, de nieuwe BLOB en de ingang van de nieuwe fietsenstalling geven het plein karakter.
Sean Vos profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sean Vos

Fotografie is schrijven met licht. Al ruim tien jaar houd ik mij bezig met deze passie. Met bergsport als belangrijkste hobby en vrijetijdsbesteding, fotografeer ik het liefst in de bergwereld. In de bergen kom ik tot rust en neem ik de tijd voor het maken van de perfecte foto. Daarnaast interesseer ik mij als bouwkundige ook voor de gebouwde omgeving en bijzondere architectuur. Regelmatig lever ik fotowerk en teksten aan voor Bergen Magazine. Daarnaast werk ik kleinschalig als freelancer en fotografeer ik voor diverse opdrachtgevers. Verder verzorg ik naar wens fotografieworkshops en lezingen, waarin voornamelijk de bergwereld en het omgaan met de camera op reis centraal staan.

Alle werken van Sean Vos


Waarom je kiest voor De nieuwe iconen van Eindhoven als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

De nieuwe iconen van Eindhoven

Koop de foto De nieuwe iconen van Eindhoven van Sean Vos op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 112 619

Shop nu met 10% korting
Nog 7 dagen en 22 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
91,-82,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.