De omgekeerde wereld, cartoon - Amerika van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 326670
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
182 gratis verzending!

Omschrijving

Een cartoonversie van de Omgekeerde Wereld met sterk overdreven reliëf tegen een achtergrond van twinkelende sterren.

Op deze wereld is al het land water en al het water land. Continenten zijn oceanen en oceanen zijn continenten; eilanden zijn meren en meren zijn eilanden. Een planeet met meer dan twee keer zoveel landoppervlakte als de onze, gegroepeerd rond een paar enorme waterbassins.

We zien hier de Canadese Oceaan in het noorden en de Braziliaanse Oceaan in het zuiden. Deze twee watermassa's , ook wel aangeduid als de Amerikaanse Oceanen, zijn met elkaar verbonden door de Mexicaanse Zee en de Straat van Panama. Links zien we het reusachtige, grotendeels met woestijnen bedekte continent Pacifië, rechts het kleinere en meer diverse Atlantische continent.

Van dit werk bestaan ook Aziatisch/Australische en Europees/ Afrikaanse versies evenals een platte wereldkaart.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken