De omgekeerde wereld, cartoon - Azië en Australië van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 326668
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
182 gratis verzending!

Omschrijving

Een cartoonversie van de Omgekeerde Wereld met sterk overdreven reliëf tegen een achtergrond van twinkelende sterren.

Op deze wereld is al het land water en al het water land. Continenten zijn oceanen en oceanen zijn continenten; eilanden zijn meren en meren zijn eilanden. Een planeet met meer dan twee keer zoveel landoppervlakte als de onze, gegroepeerd rond een paar enorme waterbassins.

We zien hier de Aziatische Oceaan en de Australische Zee met daartussen het gebied van de grote meren: het Borneomeer, het Sumatrameer en het Guineameer, om er een paar te noemen. Links is het continent Indië te zien met zijn uitgestrekte oerwouden. Rechts zien we het reusachtige continent Pacifië, dat grotendeels uit woestijn bestaat.

Van dit werk bestaan ook Amerikaanse en Europees/ Afrikaanse versies evenals een platte wereldkaart.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken