De oude BAVO

van Erik Reijnders

De oude BAVO van Erik Reijnders

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 927614
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
67 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 5 tot 7 werkdagen

Omschrijving

De oude BAVO staat in het centrum van Haarlem aan de groottemarkt. deze Basikiek was ooit de zetel van de Bischop van Haarlem. de kerk die al op schilderijen uit de zestiende eeuw te zien was staat er nog altijd. Vele Haarlemmers kennen de anzichtkaarten van deze kerk. vaak lang bewaard en soms meerdere generaties in de famillie. Dit werk is daarop geinspireerd. hoewel de foto eind 2021 gemaakt is heeft hij een uiterlijk gekregen alsof hij jaren op de koffietafel heeft gelegen. er is op gemorst en het is weer schoongemaakt. Met dit werk probeer ik dan ook een rustieke sfeer op te roepen.

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Erik Reijnders profielfotoFotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend met een voorkeur voor natuur en detail.

Alle werken