Een Werk aan de Muur shop

De oude Kaas Boerderij in de nacht - Zaanse Schans

- Werkcode: 1 007 855

Mart Houtman over De oude Kaas Boerderij in de nacht - Zaanse Schans

Zaanse Schans - kaasboerderij Catharina Hoeve

Op de boerderij woont u een professionele demonstratie van kaas maken. Bij Zaanse Schans is het maken van kaas een oud Nederlands gilde, net als houtbewerking, houten schoenen maken, tinnen gieten en likeur destilleren. Je kunt een demonstratie van kaas bijwonen in de Catharina Hoeve, waar ons personeel-in traditionele Nederlandse kostuums-je zal informeren over Henri Willig Cheese: van Gouda tot geiten en kruidenkazen. Toegang is gratis.

We raden touroperators aan om hun coach -bezoeken van tevoren te boeken, maar ze zijn ook van harte welkom zonder een afspraak. Particuliere bezoekers hoeven geen reservering te maken en kunnen alles leren over Henri Willig en zijn passie voor kwaliteitskazen.
Mart Houtman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mart Houtman

Hallo, ik ben een enthousiaste (hobby) fotograaf en fotografeer het liefst de natuur en landschappen alsmede (oude) steden.

Alle werken van Mart Houtman


Waarom je kiest voor De oude Kaas Boerderij in de nacht - Zaanse Schans op aluminium dibond

  • Wij hebben een schilderij van aluminium dibond gekocht bij werkaandemuur. We zijn super blij met de kwaliteit en het staat perfect in ons interieur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Stevige panelen

De oude Kaas Boerderij in de nacht - Zaanse Schans

Koop dit digital art werk De oude Kaas Boerderij in de nacht - Zaanse Schans van Mart Houtman als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 007 855
Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
205 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.