Een Werk aan de Muur shop

De oude schuur

- Werkcode: 125764

Jim van Iterson over De oude schuur

Een zwart-wit foto van de zijkant van een oude boerenschuur met ramen waarvan de kozijnen nogal verveloos zijn geworden. Langs deze gevel loopt een paadje dat afgesloten kan worden door een paar houten deuren. Omdat de deuren niet gesloten zijn is er zicht op een stuk van de verwaarloosde tuin dat vol in de zon ligt. Omdat de schuur en de voorgrond in de schaduw liggen, wordt de blik het beeld in gezogen naar het licht in de achtergrond. Het geheel ademt een sfeer van rustiek verval. Om dat nog te benadrukken is gekozen voor een afdruk in zwart-wit.
Jim van Iterson profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jim van Iterson

Als vrij, dat wil zeggen niet commercieel gebonden fotograaf, ben ik al een jaar of 50 actief. Mijn hoofdthema's zijn architectuur, landschap, straatfotografie en natuur.
Ik was een aantal jaren docent fotografie aan de volksuniversiteit. ik ben lid van het fotografencollectief De Zutphense en van de Kunstkring Brummen. Ik werk uitsluitend digitaal, vooral full frame opnamen (Canon EOS 5D) en ik optimaliseer mijn foto's in Adobe Lightroom en maak zelf mijn afdrukken op papier. Mijn werk is bij veel gelegenheden en op veel plaatsen tentoon gesteld.
Op mijn website zijn meer voorbeelden van mijn werk te zien (www.van-iterson.nl)

Alle werken van Jim van Iterson


Waarom je kiest voor De oude schuur op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De oude schuur

Koop de foto De oude schuur van Jim van Iterson op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 125764
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.