Een Werk aan de Muur shop

De pastel groene bladeren van een varen

- Werkcode: 967 650

Diana van Neck Photography over De pastel groene bladeren van een varen

Op deze botanische natuurfoto is een prachtige kleuren close-up te zien van een zacht groene varen plant. De zacht groene varen bladeren vallen speels over elkaar heen. Hierdoor wordt er een een diepte effect gecreëerd wat de natuur foto weer levendig en speels maakt. Dit diepte effect word op deze macro foto van de varen bladeren versterkt door de diafragma keuze. Er zijn scherpe en onscherpe delen te zien in deze natuur foto, waardoor je ogen geleid worden naar het scherp gestelde detail van de de varen plant. Op het scherp gestelde deel van de foto zie je elke kleine oneffenheid van de groene varen bladeren. Prachtig om te zien hoe imperfect mooi de natuur kan zijn. Deze groene varen heb ik gefotografeerd bij een oude authentieke Nederlandse boerderij in Gelderland, de oude boerderij staat midden in het bos. En daardoor groeien er ook mooie bosplanten op het erf van deze boerderij, zoals deze mooie zacht groene varen. Deze botanische macro natuurfoto van de varen bladeren is een fine art must-have voor bijna elke interieur. Maar vooral in een een romantisch interieur met zachte tinten of een boho, bohemian, botanische interieur met natuurtinten komt deze natuurfoto tot zijn recht.
Bekijk mijn collectie voor meer natuurfotografie .
Diana van Neck Photography profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Diana van Neck Photography

Fine Art Street Photographer - Seeing the details - Find the beauty in roughness

Als een jong meisje was ik al geïnteresseerd in fotografie, ik maakte hele vakantie reportages. Het kon natuurlijk niet anders dat ik nu na al die jaren nog steeds dezelfde passie heb. Na een opleiding aan de fotovakschool ben ik meer gaan ontdekken waar mijn passie in fotografie ligt. Deze is rauwe zwart/wit fotografie.

Op mijn reizen ben ik altijd op zoeken naar bijzonder plekjes in de straten. Vooral de details en hoekjes waar andere mensen zo langs heen lopen. Mijn motto is ook "Seeing the details - Find the beauty in roughness" .

Maar ook ik blijf me ontwikkelen en ik merk dat zwart/wit fotografie niet standaard mijn eerste keuze is. Dit zal je ook gaan zien in mijn shop.

Heel veel plezier in mijn shop.

Liefs Diana

Alle werken van Diana van Neck Photography


Waarom je kiest voor De pastel groene bladeren van een varen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De pastel groene bladeren van een varen

Koop de foto De pastel groene bladeren van een varen van Diana van Neck Photography op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 967 650
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
198,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.