Een Werk aan de Muur shop

De rand van de wereld

- Werkcode: 878375

Jeroen Kleiberg over De rand van de wereld

Het populaire natuurwonder van Riyadh.
De rand van de wereld (waarvan de echte naam Jebel Fihrayn is) is in een paar jaar tijd een van de populairste bestemmingen geworden rond Riyad, de hoofdstad van het Koninkrijk Saudi-Arabië. Deze "bijnaam" werd gegeven vanwege de belangrijkste attractie, namelijk de adembenemende uitzichtpunten vanaf de top van de 300 meter hoge kliffen die over de omringende vlakte uitkijken. Deze klif maakt deel uit van de veel langere Jibal Tuwaiq, een van de meest prominente natuurlijke kenmerken van Saoedi-Arabië, die zich uitstrekt over 1.000 kilometer van de provincie Najran in het zuiden tot Qassim in het noorden. Het speelde zelfs een belangrijke rol in de geschiedenis van Arabië omdat langs de voet ervan een van de oude karavaan handelsroutes liep die het Arabisch schiereiland doorkruisten van Jemen naar de Levant en Perzië.
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Ik ben reisfotograaf uit Rotterdam met een passie voor het buitenleven en minder bezochte plaatsen. Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Ik ben de oprichter van https://www.bestemmingonbekend.nl waar ik mijn reisverhalen deel. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.nl

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor De rand van de wereld op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De rand van de wereld

Koop de foto De rand van de wereld van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 878375
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.