De ruïnes van het Forum in het oude Rome in Italië

Werkcode: 540 816 Kopieer de werkcode

Bas Meelker profielfoto Een foto die 's avonds is genomen tijdens de schemering van de ruïnes van het Forum in Rome, Italië. De eeuwige stad met haar prachtige bouwwerken en kerken. 's Avonds worden de ruïnes verlicht en dat geeft een mooie sfeer.

Dit werk wordt aangeboden door Bas Meelker

Bas Meelker is een bekende Nederlandse landschapsfotograaf uit Groningen. Bas bracht het grootste deel van zijn leven door in het noorden van Nederland. In dit vlakke, open landschap, waar licht en lucht nog vrij spel hebben, werd de basis gelegd voor zijn passie voor de landschapsfotografie.

In zijn stijl van fotograferen weerklinkt zijn voorliefde voor de natuur en de landschappen om ons heen. Kenmerkend voor zijn werk zijn de haarscherpe composities en het gebruik van warme contrastrijke kleuren. In elke foto legt Meelker zijn eigen bewondering voor zijn onderwerpen vast. Passie loopt daarbij als een rode draad door zijn werk.

Onder zijn klanten zijn gerenommeerde merken zoals National Geographic, Wereld Natuur Fonds, Canon en verschillende bekende design-, reclame- en communicatiebureaus. Zijn werk is regelmatig te zien in boeken, tijdschriften, kranten en internet media. Bas is geïnterviewd door bijna elke Nederlandse natuur - en fotografietijdschrift evenals diverse internationale media

Als schrijver heeft Bas in 2011 zijn eerste boek over landschapsfotografie gepubliceerd en levert hij een regelmatige bijdrage aan de nationale en internationale fotografie magazines . Zijn artikelen zijn gepubliceerd door verschillende toonaangevende tijdschriften als National Geographic en Practical Photography. Bas is ambassadeur van Canon Nederland, Canon grootformaat print ambassadeur en ambassadeur van Benro, Shimoda en Sunwayfoto.

Meer weten over Bas Meelker?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.727 klanten geven ons een 4,7 / 5

    H.P.J.van Oerle
    Nederland
    5 / 5

    Mooie collectie.
    Mooie, gevarieerde collectie. Duidelijke aanwijzingen wat en hoe je het uitgevoerd wilt hebben. Snelle levering. Uiterst tevreden.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    Richard van Belzen
    Nederland
    5 / 5

    In een woord geweldig, ruime keuze en prima service. Foto op canvas was zeer scherp, helder en mooi afgewerkt. Netjes verpakt en geleverd op de afgesproken datum.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
    Jenkykat
    Nederland
    5 / 5

    Een geweldig bedrijf met zeer deskundige werknemers. Er wordt precies uitgelegd wat de mogelijkheden in materiaal zijn en denken ook mee als je niet helmaal (niet zo verwonderlijk) weet welk werk je op de muur wilt hebben. De keuze is zeer groot! Bij dit bedrijf nemen ze alle tijd voor je! Zeer tevreden over levertijd, klantenservice en het product zelf. TOP!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018
    Lon
    Nederland
    5 / 5

    Uitstekende communicatie vanuit de klantenservice (Simone), snelle reactie en soepele service ook tav de bezorging. Canvas is heel mooi van kwaliteit en staat prachtig! Ik denk dat menig bedrijf een voorbeeld mag nemen aan de klantvriendelijkheid van Werk aan de Muur. Mijn complimemten.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
    FRANÇOIS
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig acrylglas kunstwerken!
    Hele mooie grote kunstwerken op acrylglas! Heel goed systeem om ze aan de muur te bevestigen! Fijne chat bij kleine probleempjes, alles wordt op zeer korte tijd opgelost! App waarmee je kan zien hoe een kunstwerk in je kamer hangt is super! Je ziet of het past van kleur en stijl bij je interieur! Moest ik nog een kunstwerk nodig hebben, koop ik zeker hier! Veel keuze, uitstekende kwaliteit en prima service!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
    Marcel
    Nederland
    4.5 / 5

    Neem de tijd en ervaar de vele mogelijkheden
    Door het “tool” heb je een goed inlevingsvermogen om het thuis aan de muur te ervaren of het bij het interieur past en de maat zelf kun5 bepalen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Romy van Ree
    Nederland
    4.5 / 5

    Perfecte service!
    Pakket was kwijtgeraakt, toen is er gelijk een nieuw schilderij besteld door werk aan de muur en tussendoor werd ik elke keer netjes op de hoogte gehouden door de klantenservice. Het schilderij kwam binnen en was prachtig. Top service!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Thomas
    Nederland
    5 / 5

    Een verrijking voor het huis
    Haarscherp en strak geprint op Canvas, veel diepte in de foto en een echte eyecatcher in de woonkamer. Ben er erg blij mee.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
    Tineke
    Nederland
    5 / 5

    Heel tevreden met Werk aan de muur.
    Mooie prent op canvasdoek ,snelle verzending, keurig verpakt, mooie lijst. De kleuren zijn prachtig, valt absoluut niet tegen. Hangt heel mooi tegen onze muur. Helemaal tevreden !!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    Anita Kroes
    Nederland
    5 / 5

    Ons prachtige kunstwerk had schade geleden tijdens het vervoer. Fantastisch snel en buitengewoon coulant opgelost!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
    Emke
    Nederland
    5 / 5

    Absoluut het wachten waard!
    De contacten met de mensen van Werk aan de muur waren hartelijk en positief. De werken die ik heb uitgekozen zijn nog leuker dan in de catalogus. Ik geniet <3

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
    Bertina
    Nederland
    5 / 5

    heel blij
    grote keuze bij Werk aan de muur . Wilde iets voor op het toilet en ben leuk geslaagd met een subtiel kunstwerk.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk De ruïnes van het Forum in het oude Rome in Italië van Bas Meelker op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
122,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden