De schoonheid van het verval IV

Werkcode: 689 240 Kopieer de werkcode

Gerry van Roosmalen profielfoto In de bossen van de Zweedse regio Värmland ligt het plaatsje Båstnäs. Een plaatsje waar niets bijzonders te vinden is, behalve dan het autokerkhof. Op deze plaats liggen honderden restanten van auto’s uit de jaren vijftig, zestig en zeventig van de vorige eeuw. Twee broers begonnen hier in de jaren zestig een autosloop. De onderdelen brachten veel geld op in het nabijgelegen rijke Noorwegen. Midden in de bossen was echter niet de meest geschikte locatie. Al snel woekerde het bos verder en begon de natuur de locatie weer tot zich te nemen.
Nu liggen de wrakken onder een laag mos, omgevallen bomen of gewoon op elkaar. Soms vier of vijf hoog op elkaar gestapeld, maar niet voor lang. De zwaartekracht trekt de auto’s naar zich toe. Het autokerkhof lijkt zo een decor uit één van de boeken van Stephen King.

Dit werk wordt aangeboden door Gerry van Roosmalen

Mijn naam is Gerry van Roosmalen, van beroep fotograaf en auteur. Na wat omzwervingen in het bedrijfsleven besloot ik in 2002 het roer radicaal om te gooien en me volledig te richten op mijn passie: fotografie. Tussen 2002 en 2004 bezocht ik de fotovakschool in Apeldoorn waar ik afstudeerde in de studierichtingen portret en reportage.

In 2006 besloot ik me te verdiepen in documentaire fotografie. In 2009 verscheen mijn eerste boek over een project dat ik in Groenland uitvoerde: "Waarom Groenland..." Dit boek is nog slechts als i Book verkrijgbaar.

In 2012 verscheen mijn boek "Ode aan IJsland". In dit boek combineerde ik de beelden die ik schoot tijdens mijn diverse rondreizen op IJsland met teksten waarin ik probeerde mijn indrukken en gevoelens te verwoorden die ik zelf mocht ervaren toen ik de eerste keer oog in oog stond met de spectaculaire of soms gewoon lieflijke landschappen van IJsland. Het boek "Ode aan IJsland" is te bestellen via https://www.odeaanijsland.nl, of bij BOL.com.

In mijn Webshop verzamel ik de mooiste beelden die ik tijdens mijn reizen of soms gewoon in de studio maakte. Zit er voor uw smaak niet het geschikte beeld bij, neem dan gerust contact met mij op. Wellicht dat mijn archief met beelden iets passends voor bij u thuis of op de zaak bevat. Gerry@1ivision.nl

Meer weten over Gerry van Roosmalen?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Hieke
Nederland
4 / 5

Leuk om weg te geven
Alles was goed en vlot geregeld, nu nog wat uitzoeken, valt niet mee er is zoveel!! Dus nog geen foto.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
Menno
Nederland
5 / 5

Zeer veel keus en het online advies van de medewerkers is helemaal top! Ben erg goed geholpen bij het zoeken naar een geschikt werk.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2018
Emke
Nederland
5 / 5

Absoluut het wachten waard!
De contacten met de mensen van Werk aan de muur waren hartelijk en positief. De werken die ik heb uitgekozen zijn nog leuker dan in de catalogus. Ik geniet <3

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
Poelem
Nederland
5 / 5

Leuk contact met Lianne. Snelle reacties op mailtjes en komen hun afspraken goed na. We zijn erg blij met onze schilderijen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
Annemieke
Nederland
5 / 5

Prachtig
Prima service, snelle levering, duidelijke mail over proces. In een woord prachtig. We gaan genieten van ons mooie canvasdoek aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
Jolanda
Nederland
4.5 / 5

Zeer tevreden over kwaliteit product
Foto op canvas besteld Snelle levering en goede kwaliteit Ik ben er erg blij mee

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
G.
Nederland
4 / 5

super ervaring
voor het eerst werk besteld hier en we zijn ontzettend fijn geholpen. prima service en goed bereikbaar

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
Robbert Moree
Nederland
4 / 5

Plezierige ervaring, prima kwaliteit en fijn bestelproces.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
M
Nederland
5 / 5

Goede kwaliteit en service
Een prachtig werk besteld voor de verjaardag van mijn man. Het werk is speciaal op tijd gemaakt en ingelijst zodat ik het op tijd had voor zijn verjaardag! Echte service op maat!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Erik
Nederland
5 / 5

Wij waren op zoek naar een oplossing voor het galmen in onze nieuwe woning. Hebben nu een illustratie op doek met akoestisch materiaal er achter. Werkt fantastisch en de lijst en doek zijn van hoge kwaliteit. Zeer eenvoudig te monteren en erg fraai afgewerkt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
Createuniquemakeithome
Nederland
5 / 5

Super goede service toen ik belde kreeg ik Fela aan de telefoon en die heeft mij super geholpen, de volgende keer zal ik hier zeker weer bestellen. Het eindresultaat is prachtig!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Kikkert
Nederland
5 / 5

SUPER blij met onze aankoop bij Werken aan de Muur. Vlotte vriendelijke service met bijgeleverde foto's als eindresultaat

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019

Plus- en minpunten

  • Stevig fotopapier
  • Fine-art afdrukkwaliteit
  • Te gebruiken met eigen lijst
  • Niet direct op te hangen zonder een lijst

Hoge kwaliteit kunstfotoprints

Fotoprints worden geprint op 260 grams zwaar satijn fotopapier. Je favoriete werk wordt geprint op de beste printers met hoge kwaliteit inkten. De inkten beschermen tegen UV-licht en verkleuringen. De print zal niet vervagen.

Meer weten?

Meer over Fotoprint en de andere materialen vind je op:

Koop dit stilleven De schoonheid van het verval IV van Gerry van Roosmalen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
154,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden