De schoonheid van vergankelijkheid

van Gerry van Roosmalen

De schoonheid van vergankelijkheid van Gerry van Roosmalen

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 667417
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
129 gratis verzending!

Omschrijving

Ken je dat? Je koopt/krijgt een mooie bos bloemen en neemt je voor er mooie foto's van te maken. Je hebt je camera paraat en zoekt naar de juiste invalshoek. Die hoek, die vind je niet. Je laat de bloemen nog even staan, en ziet het verval inzetten. Opnieuw zoek je naar de juiste compositie, de juiste maatstaf, de juiste verhouding. Het wordt al interessant. Tevreden zet je de bloemen terug, maar je realiseert je dat de bloemen eigenlijk over de houdbaarheidsdatum zijn. Net voordat je de bos in de kliko wilt gooien krijg je een helder moment. Je gooit het water uit de vaas, en zet het boeketje ver weg in een kast met het idee er na een week nog eens naar te kijken.
Andere dingen spoken door je gedachten, en je vergeet de bloemen. Een week, een maand, een jaar, totdat anderhalf jaar na dato je tijdens het opruimen van de kast op de bloemen stoot. Uitgedroogd, en van alle kleur ontdaan zie je plots de werkelijke schoonheid van je bosje tulpen. De schoonheid van vergankelijkheid.

Dit werk wordt aangeboden door Gerry van Roosmalen

Gerry van Roosmalen profielfotoMijn naam is Gerry van Roosmalen, van beroep fotograaf en auteur. Na wat omzwervingen in het bedrijfsleven besloot ik in 2002 het roer radicaal om te gooien en me volledig te richten op mijn passie: fotografie. Tussen 2002 en 2004 bezocht ik de fotovakschool in Apeldoorn waar ik afstudeerde in de studierichtingen portret en reportage.

In 2006 besloot ik me te verdiepen in documentaire fotografie. In 2009 verscheen mijn eerste boek over een project dat ik in Groenland uitvoerde: "Waarom Groenland..." Dit boek is nog slechts als i Book verkrijgbaar.

In 2012 verscheen mijn boek "Ode aan IJsland". In dit boek combineerde ik de beelden die ik schoot tijdens mijn diverse rondreizen op IJsland met teksten waarin ik probeerde mijn indrukken en gevoelens te verwoorden die ik zelf mocht ervaren toen ik de eerste keer oog in oog stond met de spectaculaire of soms gewoon lieflijke landschappen van IJsland. Het boek "Ode aan IJsland" is te bestellen via https://www.odeaanijsland.nl, of bij BOL.com.

In mijn Webshop verzamel ik de mooiste beelden die ik tijdens mijn reizen of soms gewoon in de studio maakte. Zit er voor uw smaak niet het geschikte beeld bij, neem dan gerust contact met mij op. Wellicht dat mijn archief met beelden iets passends voor bij u thuis of op de zaak bevat. Gerry@1ivision.nl

Alle werken