• De swamplands van Purmerend van Jan vd Knaap thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 430680

De swamplands van Purmerend

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
79 gratis verzending!
De swamplands van Purmerend van Jan vd Knaap

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Je zou denken dat dit de swamplands van Florida zijn, maar dit is toch echt een "moerasdelta" binnen de gemeente Purmerend, en wel tussen de Purmerweg, de Where en het Oudelandsedijkje. Het is natuurlijk geen moerasdelta, maar het doet mij wel daaraan denken. Ik heb van het gebied geen naam kunnen vinden, maar daar is dit te vinden. Ik vind het mooi.
Rietvelden met fauna, vooral vogels waaronder een reiger die de omgeving in de gaten houdt. De reiger staat op een poot, maar hij kijkt vooral naar de fotograaf die iets doet met een camera. De foto is op 4 november 2018 gemaakt, toen de herfst al flink begon door te zetten.

Aanbieding van week 1 2019

Over Jan vd Knaap

Jan vd Knaap profielfotoHallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Utrecht. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Utrecht is, of Amsterdam, Purmerend, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Utrecht

Alle werken