Een Werk aan de Muur shop

De uitbraak

- Werkcode: 1 034 719

Ruben van Gogh - smartphoneart over De uitbraak

Twee beeldiconen: een historische (Rembrandt's Oopjen) en een moderne (een van de berovers van de Tefaf Maastricht 2022), digitaal en gestileerd samengebracht in een leegstaand kantoorpand te Utrecht.

De stijl zit ergens tussen een digitale aquarel en popart in, zodat bijna niet meer zichtbaar is dat er foto's aan dit werk ten grondslag liggen.

Het werk maakt deel uit van mijn serie: Empty Livings, waarin ik steeds leegstaande ruimtes door het raam fotografeer en van nieuwe bewoners uit toekomst en verleden voorzie.

Een vervreemdende combinatie van modern en klassiek in dit digitale kunstwerk. Bij iedere verkoop breng ik een wijziging aan in het werk, zo heb je altijd een uniek 'schilderij' van Van Gogh in huis.
Ruben van Gogh - smartphoneart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ruben van Gogh - smartphoneart

Klein van scherm, groots in uitvoering. Een Van Gogh aan de muur is niet zo duur!
Als smartphoneart-kunstenaar maak ik kunst op, en met, alleen mijn smartphone. Op basis van zelfgemaakte foto's of oude historische prenten en schilderijen creëer ik nieuwe, surrealistische werelden en popart-achtige foto-grafiek.

Alle werken van Ruben van Gogh - smartphoneart


Waarom je kiest voor De uitbraak op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De uitbraak

Koop dit digital art werk De uitbraak van Ruben van Gogh - smartphoneart als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 034 719
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
207,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.