Een Werk aan de Muur shop

De verlaten stad Utrecht

- Werkcode: 579 916

Arthur Puls Photography over De verlaten stad Utrecht

Tijdens de Corona crisis ligt Utrecht (stad) er verlaten bij. Dit zwart-wit beeld op deze mistige dag geeft een goed beeld van de sfeer op straat. Er is geen verkeer en er loopt slechts een persoon langs de Krommerijn op dit doorgaans drukke punt in de stad.
Arthur Puls Photography profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arthur Puls Photography

Op pad gaan en foto’s klikken van wat ik tegenkom, is een van mijn passies. De uitdaging daarbij is om het meeste te halen uit het samenspel tussen weer, licht en landschap.

Enerzijds leg ik de grootsheid van het landschap vast op beeld. Anderzijds zoek ik ook altijd details die ik uitvergroot. Ik volg altijd het licht. Ik schiet in de omgeving van Utrecht; Amelisweerd, Krommerijnstreek, de Utrechtse Heuvelrug maar ook regelmatig elders in het (buiten-)land.

Boven aan mijn fotografie verlanglijstjes staan altijd ruige landschappen, zoals in de Alpen, Schotland, Scandinavië etc.

Alle werken van Arthur Puls Photography


Waarom je kiest voor De verlaten stad Utrecht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De verlaten stad Utrecht

Koop De verlaten stad Utrecht van Arthur Puls Photography op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 579 916
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.