De vogelboom van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 181302
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Deze foto verschilt nogal van mijn andere foto’s. Over het algemeen maak ik foto’s die een bepaalde serene en kalme, lichte sfeer hebben. Maar het was herfst en ik wilde ook eens wat anders uitproberen. Dus toen ik een keertje buiten liep en mijn oog viel op deze eenzame boom, wist ik dat ik daar iets mee wilde doen. De boom had al zijn bladeren verloren, het enige dat overbleef waren een paar grillige takken met bessen. Die takken staken heel mooi af tegen de lucht.
Eenmaal thuis heb ik de foto op diverse manieren bewerkt. Ik heb een wat grillige lucht toegevoegd en ook een vogel in de lucht, om de foto nog meer te hullen in de mysterieuze en geheimzinnige sfeer die er al is.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken