De vogelboom

- Werkcode: 181 302

Arja Schrijver Fotografie over De vogelboom

Deze foto verschilt nogal van mijn andere foto’s. Over het algemeen maak ik foto’s die een bepaalde serene en kalme, lichte sfeer hebben. Maar het was herfst en ik wilde ook eens wat anders uitproberen. Dus toen ik een keertje buiten liep en mijn oog viel op deze eenzame boom, wist ik dat ik daar iets mee wilde doen. De boom had al zijn bladeren verloren, het enige dat overbleef waren een paar grillige takken met bessen. Die takken staken heel mooi af tegen de lucht.
Eenmaal thuis heb ik de foto op diverse manieren bewerkt. Ik heb een wat grillige lucht toegevoegd en ook een vogel in de lucht, om de foto nog meer te hullen in de mysterieuze en geheimzinnige sfeer die er al is.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor De vogelboom op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De vogelboom

Koop de foto De vogelboom van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 181 302
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden