De vuurtoren van Pigeon Point (Grote Oceaan)

- Werkcode: 398 603

Remco Bosshard over De vuurtoren van Pigeon Point (Grote Oceaan)

Pigeon Point Light Station of Pigeon Point Lighthouse is een vuurtoren gebouwd in 1871 om schepen te begeleiden voor de kust van de Grote Oceaan in Californië. Het is samen met Point Arena Light de hoogste vuurtoren (35m) aan de westkust van de Verenigde Staten. Pigeon Point Light Station bevindt zich aan de kustweg (State Route 1), 5 mijl ten zuiden van Pescadero, tussen Santa Cruz en San Francisco.
Remco Bosshard profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Remco Bosshard

Als reclamefotograaf werk ik in opdracht en ben gespecialiseerd in het vastleggen van (grote) objecten. Maar ik heb daarnaast nog een passie: het fotograferen van mooie situaties. Dit kan een prachtig landschap zijn of een mooi object. Altijd mijn camera bij me om geen moment te missen.

Alle werken van Remco Bosshard


Waarom je kiest voor De vuurtoren van Pigeon Point (Grote Oceaan) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De vuurtoren van Pigeon Point (Grote Oceaan)

Koop de foto De vuurtoren van Pigeon Point (Grote Oceaan) van Remco Bosshard op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 398 603
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
126,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden