Cyber Monday sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 17 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

De wachtkamer

- Werkcode: 1 040 837

Ruud van Koningsbrugge over De wachtkamer

Foto van een driedimensionaal object uitgevoerd in afvalkarton van verpakkingen. Afgebeeld zijn mensen, in geabstraheerde vorm die in tweetallen in gesprek zijn. Opvallend daarbij is de behoefte aan persoonlijke ruimte die ervoor zorgt dat er gekozen is voor maximale ruimte tussen de figuren, die elkaar blijkbaar niet kennen. De blauwe achtergrond is digitaal toegevoegd.
Ruud van Koningsbrugge profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ruud van Koningsbrugge

Verpakkingen worden met zeer veel zorg bedrukt met aansprekende kleuren en voorstellingen en direct weggegooid. Deze rijkdom krijgt een tweede leven door de toepassing in de afbeeldingen van Ruud van Koningsbrugge. De gebruikte collagetechniek negeert allerlei teksten maar gebruikt de bestaande bedrukking volledig als kleurvlak. Een deel van de werkstukken is digitaal opgebouwd, het andere deel is ambachtelijk knip, scheur- en plakwerk.
Ruud is een gepensioneerd leerkracht en een gepassioneerd hergebruiker van diverse afvalmaterialen. Meer op zijn website ruudvankoningsbrugge.nl. Zijn werk is ook te vinden onder de naam Packeredo, een verbastering van Packet-redo.

Alle werken van Ruud van Koningsbrugge


Waarom je kiest voor De wachtkamer als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

De wachtkamer

Koop de collage De wachtkamer van Ruud van Koningsbrugge op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 040 837

Profiteer vandaag van 10% Cyber Monday korting op de gehele collectie!
Nog 17 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
71,-64,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.