De wilde kievitsbloem (Fritillaria meleagris)

van Fotografiecor .nl

De wilde kievitsbloem (Fritillaria meleagris) van Fotografiecor .nl

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 846051
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Zeldzaam bloeiende wilde veldbloemen in de uiterwaarden van de rivier IJssel. De 'Zwolse tulp' of wilde kievitsbloem in het vroege ochtend licht met de dauw nog tussen het gras. Een locale streekplant waarvan 95% in de regio van mijn woonplaats groeit en is daarmee de tweede grote groeiplaats voor dit bijzondere bloemetje in de wereld naast de Franse Loire streek.

Dit werk wordt aangeboden door Fotografiecor .nl

Fotografiecor .nl profielfotoDe drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken