De zon streelt de Mesa Arch in Canyon Lands

- Werkcode: 1 054 902

Gerry van Roosmalen over De zon streelt de Mesa Arch in Canyon Lands

We hebben ons kamp strategisch opgezet bij de HorseChief campground, ongeveer 25 minuten rijden van de Mesa Arch. Het lijkt me wel wat om de Mesa Arch te fotograferen terwijl de zon er doorheen schijnt.
Het is ongeveer een half uur rijden, en dan nog twintig minuten wandelen. We zijn dan ook vroeg op pad, en echt, we/ik denk(en) er nog geen seconde over na dat er misschien nog anderen zijn met precies hetzelfde idee.
Het is een enorme tegenvaller als we het parkeerterrein aan het begin van de trail oprijden, en zien dat de parkeerplek echt ramvol staat. Parkeren op de weg is geen optie, en er zit dan ook niets anders op dan doorrijden, ergens anders gaan fotograferen en weer terugkeren.
Een stuk verderop in het park vermaken we ons met een andere wandeling, en komen een paar uurtjes later terug bij de Mesa Arch. Dit keer kan ik onze camper wel parkeren, en beginnen we aan onze wandeling.
Als we aankomen staat de zon te hoog voor een “door de boog zonlicht foto”, dus ga ik voor het alternatief, “De zon net boven de boog foto”. Het is nog steeds druk bij de boog, maar gewapend met een supergroothoek, en genoeg lef om iets dichter bij de rand te komen weet ik toch een plekje te bemachtigen, waarvandaan ik een foto kan maken waarbij het alsnog lijkt alsof ik alleen op de wereld ben…
Gerry van Roosmalen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerry van Roosmalen

Mijn naam is Gerry van Roosmalen, van beroep fotograaf en auteur. Na wat omzwervingen in het bedrijfsleven besloot ik in 2002 het roer radicaal om te gooien en me volledig te richten op mijn passie: fotografie. Tussen 2002 en 2004 bezocht ik de fotovakschool in Apeldoorn waar ik afstudeerde in de studierichtingen portret en reportage.

In 2006 besloot ik me te verdiepen in documentaire fotografie. In 2009 verscheen mijn eerste boek over een project dat ik in Groenland uitvoerde: "Waarom Groenland..." Dit boek is nog slechts als i Book verkrijgbaar.

In 2012 verscheen mijn boek "Ode aan IJsland". In dit boek combineerde ik de beelden die ik schoot tijdens mijn diverse rondreizen op IJsland met teksten waarin ik probeerde mijn indrukken en gevoelens te verwoorden die ik zelf mocht ervaren toen ik de eerste keer oog in oog stond met de spectaculaire of soms gewoon lieflijke landschappen van IJsland. Het boek "Ode aan IJsland" is te bestellen via https://www.odeaanijsland.nl, of bij BOL.com.

In mijn Webshop verzamel ik de mooiste beelden die ik tijdens mijn reizen of soms gewoon in de studio maakte. Zit er voor uw smaak niet het geschikte beeld bij, neem dan gerust contact met mij op. Wellicht dat mijn archief met beelden iets passends voor bij u thuis of op de zaak bevat. Gerry@1ivision.nl

Alle werken van Gerry van Roosmalen


Waarom je kiest voor De zon streelt de Mesa Arch in Canyon Lands als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

De zon streelt de Mesa Arch in Canyon Lands

Koop de foto De zon streelt de Mesa Arch in Canyon Lands van Gerry van Roosmalen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 054 902
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
93,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden