De zonnestralen komen door de bomen tevoorschijn in Rhijnauwen. Het ligt in Bunnik provincie Utrecht

- Werkcode: 1 072 390

Jolanda Aalbers over De zonnestralen komen door de bomen tevoorschijn in Rhijnauwen. Het ligt in Bunnik provincie Utrecht

Rustige uitstraling maar de zon maakt de foto bijzonder. Met de juiste instelling krijg je rondom de zon deze mooie stralen.
Jolanda Aalbers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jolanda Aalbers

Hallo! Leuk dat je interesse heb in mijn foto's. Fotograferen is mijn passie en besteed ook na het maken van de foto veel aandacht aan de nabewerking. Je wilt natuurlijk wel dat de foto zonder vlekjes en in perfecte staat op de muur verschijnt.

Tegenwoordig geef ik ook workshops, wil je een keer mee? Vind mij op Facebook of Instagram @happyfeet_opstapmetdecamera.

Alle werken van Jolanda Aalbers


Waarom je kiest voor De zonnestralen komen door de bomen tevoorschijn in Rhijnauwen. Het ligt in Bunnik provincie Utrecht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De zonnestralen komen door de bomen tevoorschijn in Rhijnauwen. Het ligt in Bunnik provincie Utrecht

Koop de foto De zonnestralen komen door de bomen tevoorschijn in Rhijnauwen. Het ligt in Bunnik provincie Utrecht van Jolanda Aalbers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 072 390
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden