Deadvlei onder mooie wolkenlucht

- Werkcode: 630 294

Felix Sedney over Deadvlei onder mooie wolkenlucht

Tijdens de "roadtrip of my live" door Namibië en een klein deel van Zuid-Afrika, bezocht ik ook de Sossusvlei. In de Sossusvlei vind je bomen die door een natuurlijke wijziging in het landschap van watertoevoer werden afgesneden. Door de extreem lage luchtvochtigheid in de woestijn konden de bomen niet vergaan.

Compositie van drie bomen in de duinen van Deadvlei in zwart wit, waardoor er een grafisch effect ontstaat, Sossusvlei Namibie, onder een licht bewolkte hemel. Deel van het Namib-Naukluft National Park.

Mijn roadtrip besloeg zes weken direct voorafgaand aan de corona-crisis, waarbij ik alleen met een 4wd met een rooftoptent door Namibië en Zuid-Afrika ben getrokken. Een onvergetelijke ervaring
Felix Sedney profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Felix Sedney

Felix Sedney, Hoogland, Nederland.

Felix Sedney is een amateur fotograaf die zich met name richt op landschap- en natuurfotografie. De meeste opnamen zijn tot stand gekomen bij gerichte bezoeken aan natuurgebieden vooral in Nederland, maar ook de rest van Europa wordt regelmatig bezocht evenals met name het zuiden van Afrika. Meer opnamen zijn te zien op zijn website http://www.inhetoogfotografie.nl. Opnamen door hem gemaakt zijn terug te vinden in brochures voor diverse bedrijven en instellingen en in een gerenommeerd fotoboek.

Alle werken van Felix Sedney


Waarom je kiest voor Deadvlei onder mooie wolkenlucht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Deadvlei onder mooie wolkenlucht

Koop de foto Deadvlei onder mooie wolkenlucht van Felix Sedney op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 630 294
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden