Delft | Stadskaart in een Delftsblauwe hart

van Wereldkaarten.Shop

Delft | Stadskaart in een Delftsblauwe hart van Wereldkaarten.Shop

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 621711
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
133 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Voor een close-up van dit kunstwerk klik je op de foto.
Geïllustreerde stadsplattegrond van Delft, Delfgauw en Den Hoorn in Delftsblauwe hart van aquarel. Dit gedetailleerde kunstwerk is een samensmelting van analoge- en digitale illustraties.
Een perfecte wanddecoratie of uniek cadeau voor de liefhebbers van deze bijzondere historische Nederlandse stad.

Let op! Prints kleiner dan 50x50cm raad ik af, omdat de witte straten in het plattegrond op kleinere formaten minder goed zichtbaar zijn en dan niet goed tot hun recht komen.

De plattegrond van Delft zit in dit kunstwerk verwerkt in het Delftsblauwe hart. Onder het hart staat de stadsnaam Delft in de blauwe kleur. Rondom het hart is het wit zodat de aandacht volledig uitgaat naar de straten en grachten van in het centrum van Delft.

Deze stadskaart toont de volgende Delftse wijken:
Tanthof, Voorhof, Technische Universiteit Delft ( TU Delft ),
Den Hoorn, Warmoestuin, Haantje, Hof van Delft, Westerkwartier, Vrijenban, Wippolder, Ruiven en Tanthof-West.

Deze stadskaart is een creatie van Ricardo Bouman.
Op dit concept en kunstwerk rust Copyright.

Dit werk wordt aangeboden door Wereldkaarten.Shop

Wereldkaarten.Shop profielfotoArtistieke en moderne Wereldkaarten uit eigen ontwerpstudio en atelier in Zoetermeer.
Ricardo Bouman 'het creatieve brein achter Wereldkaarten.Shop' is een grafisch ontwerper en illustrator met passie voor reizen, grafisch ontwerp, schilderkunst en cartografie.
In zijn ontwerpstudio maakt hij cartografische kunst met o.a. verf- en inktsoorten en illustreert hij digitale kaarten 'zoals lijntekeningen en typografische designs' in moderne en artistieke stijlen.
Nieuwe werken en werkprocessen deelt hij op zijn Instagram pagina via: @wereldkaarten.shop of via https://www.instagram.com/wereldkaarten.shop/

Door zijn interesse in reizen, schilderkunst en topografie is Ricardo in 2016 gestart met het maken van Artistieke Cartografie. Dit groeide uit tot de collecties: Wereldkaarten, Land- en Stadskaarten. Naast schilderkunst maakt hij ook collages, zoals zijn 'Wereldkaart van Koffiebonen': https://bit.ly/2mQIraK Deze unieke collage bestaat uit honderden koffieboontjes die één voor één op een grote acrylplaat zijn gelijmd.

De cartografische werken zijn in hoge resolutie gedigitaliseerd, wat migelijk maakt om ook grote wand vullende prints 'zoals behang' te bestellen.
Benieuwd naar voorbeelden? Lees dan hier het interview met Ricardo Bouman op de Werk aan de Muur Beeldmakers Blog via: https://bit.ly/2mp8nqY

Alle werken