Delicate arch bij zonsondergang, Arches National Park, Utah

van Rietje Bulthuis

Delicate arch bij zonsondergang, Arches National Park, Utah van Rietje Bulthuis

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 128168
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96 gratis verzending!

Omschrijving

Delicate arch bij zonsondergang, in Arches National Park, Utah. Door de boog zijn de met sneeuw bedekte bergen te zien aan de horizon. Delicate Arch is een 16 meter hoge vrijstaande natuurlijke boog van zandsteen in het Arches National Park nabij Moab in de Amerikaanse staat Utah. De boog is niet te bereiken met de auto en om er te komen moet er een wandeling worden afgelegd van meer dan een uur. Delicate Arch is het meest beroemde monument uit het nationaal park en een belangrijk symbool voor de staat Utah.

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Rietje Bulthuis profielfotoIk fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken