Delicate arch bij zonsondergang, Arches National Park, Utah

- Werkcode: 128 168

Rietje Bulthuis over Delicate arch bij zonsondergang, Arches National Park, Utah

Delicate arch bij zonsondergang, in Arches National Park, Utah. Door de boog zijn de met sneeuw bedekte bergen te zien aan de horizon. Delicate Arch is een 16 meter hoge vrijstaande natuurlijke boog van zandsteen in het Arches National Park nabij Moab in de Amerikaanse staat Utah. De boog is niet te bereiken met de auto en om er te komen moet er een wandeling worden afgelegd van meer dan een uur. Delicate Arch is het meest beroemde monument uit het nationaal park en een belangrijk symbool voor de staat Utah.
Rietje Bulthuis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken van Rietje Bulthuis


Waarom je kiest voor Delicate arch bij zonsondergang, Arches National Park, Utah op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Delicate arch bij zonsondergang, Arches National Park, Utah

Koop de foto Delicate arch bij zonsondergang, Arches National Park, Utah van Rietje Bulthuis op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 128 168
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden