Een Werk aan de Muur shop

Deltawerken Krammersluizen

- Werkcode: 630824

Jeroen Kleiberg over Deltawerken Krammersluizen

De Philipsdam is een dam die deel uitmaakt van de Deltawerken in Nederland. Het scheidt het water van de meren Krammer en Volkerak van de Oosterschelde. Deze dam verbindt de Grevelingendam met Sint Philipsland.

De sluizen zijn technisch geavanceerd omdat ze de uitwisseling tussen het zoetwater Volkerak en het brakke water van de Oosterschelde moeten vermijden. De sluizen zijn zo ontworpen dat er geen instroom van zout water in het Volkerak is en alleen een beetje zoet water in de Oosterschelde. De sluizen gaan uit van het fysische principe dat zout water dichter is en zinkt, terwijl zoet water stijgt. Door een complex systeem van leidingen en pompen wordt het zoute water van de bodem gepompt, of omgekeerd wordt, afhankelijk van de richting van het schip, zoet water van bovenaf gepompt. De sluizen op de binnenwateren zijn 280 meter lang en 24 meter breed.
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Ik ben reisfotograaf uit Rotterdam met een passie voor het buitenleven en minder bezochte plaatsen. Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Ik ben de oprichter van https://www.bestemmingonbekend.nl waar ik mijn reisverhalen deel. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.nl

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor Deltawerken Krammersluizen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Deltawerken Krammersluizen

Koop de foto Deltawerken Krammersluizen van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 630824
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.