Een Werk aan de Muur shop

Den Helder, Donkere Duinen- spiegelende bomen

- Werkcode: 794 974

Ronald Smits over Den Helder, Donkere Duinen- spiegelende bomen

Het bos "Donkere Duinen" in Den Helder in de Nederlandse provincie Noord-Holland. . Deze bomen staan met hun stam in de grote vijver en hangen schuin boven het water. De stammen spiegelen in het gladde water met de avondzon erop.
Het bos ligt in het westen en noorden tegen de duinen aan en is onderdeel van Natura 2000-gebied Duinen Den Helder-Callantsoog. Aan de zuidkant is de Jan Verfailleweg de grens met het natuurgebied Mariëndal.

De Donkere Duinen werden in 1917 aangelegd als naaldbos met Oostenrijkse dennen maar is langzaam aan het veranderen in een loofbos. Het plan om een gedeelte van de duinen te bebossen stuitte ook op kritiek, onder meer van de directeur van het Zoölogisch Station in Den Helder, het huidige NIOZ, vanwege het verlies van vochtige duinvalleien en bijzondere planten.[1]
Ronald Smits profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ronald Smits

Het liefst fotografeer ik dieren, bloemen en landschappen. Je vindt me met mijn camera dan ook vaak in de polder, het bos en aan het strand. Top als een van mijn beelden jou ook raakt en bij je aan de muur komt te hangen!

Alle werken van Ronald Smits


Waarom je kiest voor Den Helder, Donkere Duinen- spiegelende bomen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Den Helder, Donkere Duinen- spiegelende bomen

Koop de foto Den Helder, Donkere Duinen- spiegelende bomen van Ronald Smits op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 794 974
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.