Dennenappels - Antieke tekening van dennenappels

van Jan Keteleer

Dennenappels - Antieke tekening van dennenappels van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 479622
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
58 gratis verzending!

Omschrijving

Dennenappels - Antieke tekening van dennenappels

Bloemen collectie
© ontworpen door Jan Keteleer

Een van de meest interessante dingen aan dit kunstwerk is hoe het de geest dwingt na te denken over ogenschijnlijk niet-gerelateerde dingen. Wanneer we naar iets in de trant van een enkelvoudig element van de natuur kijken, kunnen we ons niet anders dan de grotere wereld voorstellen. Dit ingetogen stuk werkt prachtig in persoonlijke en professionele ruimtes.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken