Depot Boijmans Van Beuningen

- Werkcode: 809 265

Jeroen Kleiberg over Depot Boijmans Van Beuningen

Het Boijmans Van Beuningen Depot, de nieuwe officiële naam voor het Openbaar Kunstdepot, is 's werelds eerste kunstopslagplaats die het publiek toegang biedt tot de gehele collectie zonder begeleiding van een conservator. Het bijna 40 meter hoge gebouw is ontworpen door het wereldberoemde Rotterdamse architectenbureau MVRDV. Het nieuwe gebouw zal de skyline van Rotterdam verrijken en bijdragen aan de populariteit van de stad
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Laat je meenemen op een reis langs de mooiste plekken van de wereld. Mijn passie voor het buitenleven en minder bekende bestemmingen inspireert mij om de wereld te verkennen en vast te leggen in prachtige beelden. Van ongerepte natuur tot drukke stadsgezichten, elke locatie heeft zijn eigen unieke schoonheid.

Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Op https://www.bestemmingonbekend.nl publiceer ik mijn reisverhalenl. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.com

Laat u inspireren door de unieke beelden die ik tijdens mijn reizen heb vastgelegd en haal een stukje van de wereld in huis door een foto te kopen die ik hier aanbied.

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor Depot Boijmans Van Beuningen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Depot Boijmans Van Beuningen

Koop de foto Depot Boijmans Van Beuningen van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 809 265
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden