Een Werk aan de Muur shop

Desolate Oostvaardersplassen Flevoland

- Werkcode: 412 779

Watze D. de Haan over Desolate Oostvaardersplassen Flevoland

De Oostvaardersplassen zijn een uniek stukje natuur in Nederland. Op mijn wandeling onlangs, viel het mij op dat een bepaald gedeelte flink aan het veranderen is. Bomen zijn verdwenen en het lijkt net of er een soort verwaarlozing van het landschap is. Het desolate gevoel nam bij mij toe met hier en daar een dode boom en groepen ganzen die een ander gebied opzoeken alsof hier geen of te weinig voedsel te vinden is. Dit neemt niet weg dat er een bijzonder grafisch landschap te zien is en dat leg ik graag vast met mijn camera. Door de zwart-wit bewerking verstek ik dat effect.
Watze D. de Haan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Watze D. de Haan

Je ziet wat je wilt zien en wat je ziet kan ook anders zijn. Fotograferen vanuit respect, verwondering en bewondering met voorkeur voor macro-, sport- en natuurfotografie.

Alle werken van Watze D. de Haan


Waarom je kiest voor Desolate Oostvaardersplassen Flevoland op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Desolate Oostvaardersplassen Flevoland

Koop dit digital art werk Desolate Oostvaardersplassen Flevoland van Watze D. de Haan als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 412 779
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.