Een Werk aan de Muur shop

Dhammayan Gyi Temple in Bagan, Myanmar

- Werkcode: 171 722

Sven Wildschut over Dhammayan Gyi Temple in Bagan, Myanmar

Deze tempel wordt Dhammayan Gyi genoemd. Het is in Bagan, Myanmar. Als je hier vroeg bent kun je genieten van de stilte en de koele schaduwen. In de hete middag stoppen toeristische bussen en brengen vele mensen. De tempel werd gebouwd voor koning Narathu zelf ook werd, om zijn zonden te vergeven. Hij doodde zijn vader om koning te worden. Helaas was de tempel nog niet klaar, omdat Narathu zelf ook werd vermoord...
Sven Wildschut profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sven Wildschut

Sven fotografeert hoe je bent of hoe iets is. Ik fotografeer tijdens m'n reizen in Europa, Azië en Australië. Daarnaast fotografeer ik graag in Almere en omstreken. Ik houd van landschappen en steden. Daarnaast ben ik af en toe bezig met macro-fotografie. Deze onderwerpen zie je terug in m'n shop.

Alle werken van Sven Wildschut


Waarom je kiest voor Dhammayan Gyi Temple in Bagan, Myanmar op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Dhammayan Gyi Temple in Bagan, Myanmar

Koop dit digital art werk Dhammayan Gyi Temple in Bagan, Myanmar van Sven Wildschut als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 171 722
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
141 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.