Dierenrijk – De dolfijn met de maan

van Jan Keteleer

Dierenrijk – De dolfijn met de maan van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 443768
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 gratis verzending!

Omschrijving

Dierenrijk Collectie
© designed by Jan Keteleer

Opkomende wateren kunnen het leven op deze planeet op alle mogelijke manieren bedreigen. Dit is een moment bevroren in de tijd, terwijl we een prachtige dolfijn uit het water zien springen. De maan lijkt zo dichtbij te hangen, je kunt je bijna voorstellen dat de dolfijn recht over die maan springt. Zou hij het kunnen doen?
Er is iets magisch aan dolfijnen dat niet kan worden ontkend. Er is een diepgaande kwaliteit van magie en buitenaardsheid in dit fijne kunstwerk. We vinden hier een enkele dolfijn die zwemt onder een enorme, bleke maan. Dit is een eenvoudige scène, maar het is er een die je de adem beneemt. Dit is een kunstwerk dat je kunt waarderen in vrijwel elke denkbare ruimte. Je kunt dit stuk gemakkelijk zien in een kantoor of professionele omgeving. Op dezelfde manier is het net zo eenvoudig om deze scène in uw persoonlijke omgeving te zien. De keuze is aan jou.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken