Tijdelijk tot 15% korting op Art Frame! Meer info Nog 19 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Dierenrijk – De drinkende olifant

- Werkcode: 437 148

Jan Keteleer over Dierenrijk – De drinkende olifant

Dierenrijk Collectie
© designed by Jan Keteleer

Een olifant staat op een plas water op een waarschijnlijk zeer warme dag. Deze scène beeldt het majestueuze, krachtige schepsel af temidden van het krijgen van een koel drankje. Het staat tussen een paar mooie lange grasvelden, en dit stuk acryl op canvas plaatst deze scène tegen een verbluffende achtergrond van schitterende kleuren. De olifant is zich niet bewust dat we hem zien drinken. Of het maakt niet uit. Deze eenvoudige maar krachtige scène laat de olifant eenvoudigweg bestaan. Het gaat zijn drank drinken en dan verder gaan. Beschikbaar als muurkunst, t-shirts, of als binnenlandse huisdecorproducten.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Dierenrijk – De drinkende olifant op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Dierenrijk – De drinkende olifant

Koop dit digital art werk Dierenrijk – De drinkende olifant van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 437 148

Shop Art Frame tijdens onze kortingsactie!
Nog 19 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
173,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.