Dierenrijk – Groep zwanen in een stille watermassa

van Jan Keteleer

Dierenrijk – Groep zwanen in een stille watermassa van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 443745
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 gratis verzending!

Omschrijving

Dierenrijk Collectie
© designed by Jan Keteleer

Onder een lange, bleke maan zien we een groep zwanen in een stille watermassa. Er is iets heel beklemmend aan dit beeld. Er is een kwaliteit die ons doet vermoeden dat we naar een geheel andere wereld zijn getransporteerd. Dit is een fascinerend stuk dat stijl en fascinatie kan brengen naar vrijwel elke ruimte die je maar kunt bedenken. Dit stuk werkt net zo goed in professionele ruimtes als het werkt in persoonlijke ruimtes. Je kunt gewoon naar dit voorbeeld van fijne kunst kijken, en jezelf vinden getransporteerd naar een plaats die bekend is, en toch is ergens waar we nog nooit zijn geweest.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken