Dierenrijk – Olifanten Familie portret

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 437332

10% voorjaarskorting
Nog 5 dagen en 15 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 122 gratis verzending!

Omschrijving

Dierenrijk Collectie
© designed by Jan Keteleer

Er is iets mystiek en majestueus aan dit prachtige stuk uit het Family Portrait. De scène toont drie olifanten tegenover de maan, die over hoog gras staan. De maan is een van de eerste dingen die waarschijnlijk uw aandacht zal trekken, maar het detail van de olifanten, die allemaal voor de komende maan staan, is iets anders aan dit stuk dat de moeite waard is om te waarderen. De olifanten vertegenwoordigen iets heel fysieks. Hij kan hetzelfde gezegd worden voor de maan. Maar toch wanneer gecombineerd, is er iets aan dit stuk dat bijna spiritueel is. Beschikbaar om te worden afgedrukt op canvas, metaal, acryl, als ingelijste print of op een reeks interieurproducten.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken