Dierenrijk – Olifanten Moeder en kind

van Jan Keteleer

Dierenrijk – Olifanten Moeder en kind van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 437147

10% woonseizoen korting!
Nog 8 dagen en 21 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
114 103 gratis verzending!

Omschrijving

Dierenrijk Collectie
© designed by Jan Keteleer

Een moeder en een kind staan trots bij elkaar. Ze zorgen voor een duizelingwekkende aanblik. Ze zijn echt prachtig samen. Hun reis is om heel lang samen te blijven. Olifanten vormen banden zoals mensen dat doen. Sommigen zouden zeggen dat de banden tussen olifanten nog dieper is. Er zijn een aantal buitengewone legendes over olifanten en de diepten van hun relaties. Dit stuk kan ideaal zijn voor degenen die echt geloven in de kracht van het gezin. Dit stuk kan ook perfect zijn voor liefhebbers van olifanten. Beschikbaar als muurkunst, t-shirts, of in de vorm van prachtige interieurproducten.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken