Dierenrijk – Olifanten hebben je gezien en komen op je af (Nous vous avons vu)

van Jan Keteleer

Dierenrijk – Olifanten hebben je gezien en komen op je af (Nous vous avons vu) van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 437301
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120 gratis verzending!

Omschrijving

Dierenrijk Collectie
© designed by Jan Keteleer

De titel van dit stuk is Frans. Het vertaalt naar 'We've Seen You'. Als je de boodschap van de titel in relatie tot de werkelijke kunst van dit stuk bekijkt, zul je zeker ook het opmerkelijke detail en de persoonlijkheid waarderen die wordt vastgelegd in deze scène met twee olifanten. Ze hebben je zeer zeker gezien en het is niet duidelijk wat er vervolgens zal gebeuren. Met een dergelijke scène is de verleiding om dichterbij te komen. Soms is een respectvolle afstand echter een must. Dit stuk is beschikbaar voor canvasprints, metalen prints, acrylprints, ingelijste prints of op interieurproducten zoals strandlakens of dekbedovertrekken.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken