Dierenrijk – Twee herten in het bos

van Jan Keteleer

Dierenrijk – Twee herten in het bos van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 437685
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
114 gratis verzending!

Omschrijving

Dierenrijk Collectie
© designed by Jan Keteleer

Twee prachtige herten staan bij een koel, prachtig meer. Een van de herten heeft zijn hoofd zachtjes ondergedompeld om wat te drinken. De aandacht van de andere herten is door iets ingenomen. Is een jager in de buurt? We weten het niet, maar we kunnen ons voorstellen dat de scène vreedzaam zal blijven. Het andere hert lijkt vrij rustig te zijn. Dit is een prachtig kunstwerk dat de schoonheid van de natuur beschrijft. Meer to the point, het toont deze dingen op een manier die ons in staat stelt om ons tegelijkertijd op tientallen details te concentreren. Dit stuk is beschikbaar als canvas of ontworpen muurkunst.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken