Dierenrijk – Twee zwanen en een brug

van Jan Keteleer

Dierenrijk – Twee zwanen en een brug van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 437698
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
114 gratis verzending!

Omschrijving

Dierenrijk Collectie
© designed by Jan Keteleer

Omringd door prachtige bloemen, water en weelderige greens, toont Two Swans and a Bridge twee prachtige, moeiteloos koninklijke zwanen op een prachtige dag. Ze bewegen langzaam langs het water. Ze lijken bijna in een soort van conferentie te zitten. Wist je dat zwanen kunnen paren voor het leven? Misschien zijn ze partners. Een nabijgelegen brug zou ons in staat stellen om te stoppen, de scène voor ons te bekijken en ons af te vragen wat er vervolgens zou kunnen gebeuren. Dit acryl op canvas stuk is het soort moment dat we graag voor onszelf willen ervaren. Beschikbaar als T-shirts, kunst aan de muur of interieurdecoratie producten.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken